carVertical

Hjälpcenter

Hur köper jag och använder carVertical-rapporter och krediter?

Odaberi plan i plati.

Om du väljer att kolla upp 1 bil så genererar vi rapporten för VIN-numret efter köpet.

Om du väljer att kolla upp flertalet bilar så får du krediter som du kan använda senare. Krediter gäller i 6 månader från köp. Logga in på ditt konto (som skapas efter ditt köp) för att komma åt och använda dina krediter.

Var hittar jag mina krediter?

När du anger din e-postadress så skapas ett konto automatiskt. På kontot hittar du dina krediter och kan generera rapporter.

Om du köper en rapport för ett specifikt fordon så genererar vi rapporten och skickar den till din e-post. Denna rapport hittar du även i ditt konto som skapas automatiskt när du köper din första rapport.

Hur använder jag krediter och hittar genererade rapporter?
Krediterna du köper hittar du på ditt konto som skapas när du gör ditt första köp. Logga bara in och ange VIN-numret du vill kolla upp så skapar vi rapporten. Du hittar alla genererade rapporter i ditt konto.